‘Kuzgun’un 15. Bölüm 2. tanıtımı yayınlandı

Star’da Çarşamba akşamları ekrana gelen, sezon finaline 2 bölüm kalan, ilgiyle izlenen dizisi ‘Kuzgun’un 15. Bölüm 2. tanıtımı yayınlandı.

Dila’nın bir yandan babasının ölümüyle büyük bir acı yaşadığı, diğer yandan Behram’ın izine ulaşmaya çalıştığının anlaşıldığı tanıtımda, Derviş’in Kuzgun’a ‘Dila’ya yenik düşmen ne kadar sürecek?’, Kudret’in de Dila’ya ‘Sen Kuzgun’u satmadın ama Kuzgun seni satmış’ sözleri dikkat çekiyor. Dizinin heyecan dolu hikayesinden çarpıcı anların da yer aldığı tanıtım, yeni bölümden ipuçları veriyor.

KUZGUN’UN 15. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

‘Kuzgun’un Çarşamba akşamı ekrana gelecek 15. bölümünün konusu şöyle; Dila, babası Rıfat’ın ölümüylebüyük bir şoka girer, paramparça olur. Babasıyla vedalaşır ve yasını tutmaya başlar. Dila’nın Kuzgun’a en çok ihtiyacı olduğu zamanlardır. Ancak Kuzgun, Rıfat’ın ölümündeki sorumluluğundan ötürü, Dila’nın yanında olmak istemesine rağmen kendini geride tutar. Dila, babasının ölümününe sebep olan pusuyu Kuzgun’un kurmuş olabilme ihtimalinden kaçsa da, Kuzgun’un yokluğu Dila’nın kalbinde her geçen gün daha büyüyen bir yaraya sebep olur. Eksik parçalar birleştiğinde, Dila ve Kuzgun için büyük bir yüzleşmenin yaşanması kaçınılmazdır. Bu yüzleşmede Dila, Kuzgun’dan bir seçim yapmasını isteyecektir. Kuzgun’un kararı Dila’da ağır bir darbe yaratsa da, Kuzgun hala Dila’yı korumaya çalışmaktadır. Dila ile Kuzgun artık, acıları aşklarının önüne geçmiş iki yaralı insandır. Dila, babasının ölümüne giden yolda, Behram’ın rolünü öğrendiğinde, artık hayatında yeni bir sayfa açılır. Derviş ise, Rıfat’ın ölümü yüzünden Kuzgun’un Dila’ya olan hislerine bir kez yenilmesine engel olmak için harekete geçer. Kuzgun’a Dila’nın ihanetlerini yeniden hatırlatmak için çok keskin bir yöntem kullanır. Meryem de Rıfat’ı Kuzgun’un öldürmüş olabileceğinden şüphe etmektedir. Meryem, Kuzgun’un içindeki karanlıkla ilk kez yüzleşecekir. Babasının ölümünün ve kendisine yaşattıklarının hesabını sormak için Behram Adıvar’ı bulmaya kararlı olan Dila, Terzi Derviş’e gider ve onun üzerinden Behram’a meydan okur. Selçuk, gözaltındaki Ali’ye, Ferman Koruoğlu’nun, onu dışarı çıkarabilecek bir teklifi olduğunu söyler. Öte yandan Dila, sevkiyat gecesi yaşananlarının izini sürdüğünde, kendisini ihbar edenin Kumru olduğunu çözer ve karşısına çıkar. Dila, Kumru’nun aklına kimsenin tahmin edemeyeceği bir kurt düşürür. Kumru, içini kemiren şüphelerin ve cevabını bulamadığı soruların peşine düşer. Öte yandan Kuzgun da Selçuk’un Ferman Koruoğlu’na çalıştığını öğremesiyle, Ferman’a ve dolayısıyla babasının akıbetine dair büyük bir ipucu yakalar. Kumru ve Selçuk’un aralayacağı kapılar, Dila ile Kuzgun’u şoke edici gerçeklere ulaştıracak ve her ikisi de yeni bir dönemece girecektir.

Yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın üstlendiği, Bahadır İnce’nin yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz’ın yazdığı ‘Kuzgun’un başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik paylaşıyor. Dizinin kadrosunda; Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Aytek Şayan, İpek Erdem, Derya Beşerler gibi önemli isimler yer alıyor.

Hesaplaşma, intikam ve dillere destan bir aşk hikayesini konu alan ‘Kuzgun’, 14. ve yeni bölümüyle Çarşamba akşamı, saat 20.00’de Star’da!

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.