Kuzgun için final kararı alındı!

Star TV’nin başrollerinde Burcu Biricik, Barış Arduç ve Onur Saylak’ın yer aldığı Kuzgun dizisi 21. bölümde final yapacak.

Star TV’de ekrana gelen Kuzgun yeni sezona iddialı bir giriş yapmıştı. Başrollerinde Burcu Biricik ile Barış Arduç’un yer aldığı diziye Onur Saylak ve Nilperi Şahinkaya transfer edilmişti. Özellikle Onur Saylak’ın canlandırdığı Ferman karakteri diziye bir hareket getirmiş ve izleyicinin dikkatini çekmişti. Hatta yeni sezonun ilk bölümünde Onur Saylak ismi Twitter’da TT olmuştu.

Fakat bu bile diziyi yayında tutmaya yetmedi. Reytinglerde istenilen seviyelere ulaşamayan Kuzgun için final kararı alındı. Bu hafta 19. bölümüyle ekrana gelen dizi için 21. bölümde final kararı alındı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.