Kuzgun – Dila aşkı alevleniyor mu?

Star’da Çarşamba akşamları ekrana gelen ve büyük ilgiyle izlenen dizisi ‘Kuzgun’un 11. Bölümünden ilk sahne yayınlandı.

Dila’nın, Behram’ı bulmak için hayatını riske ederek bir oyun kuran Kuzgun’a sitem ettiği, onun için endişelendiğini hissettirdiği sahnede ikilinin, Kuzgun’un adımı ile başlayan yakınlaşmaları dikkat çekiyor. Kuzgun ile Dila birbirlerinin çekimine kapılırken, aralarındaki aşk alevleniyor mu? sorusu merak uyandırıyor.

Kuzgun’un 10. Bölümünde Neler Yaşandı ?

Kuzgun kanlar içindeki Dila’yı hızla hastaneye getirdi. Dila ameliyata alındı. Dila’nın kendisine sıkılan kurşunun önüne atlayarak yaralanması, Kuzgun’un Dila’yla olan ilişkisine bakışını değiştirdi. Dila’nın yaralanmasından kendisini sorumlu tutan Kuzgun, hissettiği derin acıyla birlikte ilk kez inkar ettiği duygularıyla da yüzleşti. Kuzgun’u hastanedeki zor anlarında Kumru teselli etmeye çalıştı. Dila ameliyattan çıktı ve hayati tehlikeyi atlattı. Kuzgun hastanede ve taburcu olduktan sonra evde Dila’nın üzerine titredi. Bu anlarda Dila’ya olan aşkı, Kuzgun’a kalbinin yerini hatırlattı. Bora’nın düzenlediği saldırıda bacağından hafif yaralanan Seda ile Kartal’ın yolu kesişti. Bu iki insanın yalnızlıkları kalplerine hiç tahmin etmeyecekleri bir tohum bıraktı. Meryem de Kartal’ın paradan kaynaklandığını zannettiği yarasına merhem olmaya çalışırken oğlunun bir sırrını öğrendi. Dila taburcu olduktan sonra Kuzgun saldırıyı kimin planladığını araştırmaya başladı ve Bora Dağıstanlı’yı öğrenmesi çok uzun sürmedi. Kuzgun yaşananların hesabını kesmek için harekete geçecekken Behram Adıvar duvarına çarptı. Ancak bu engel bile Kuzgun’u durdurmaya yetmedi. Kuzgun, Derviş üzerinden Behram’a da meydan okudu. Kuzgun, Ali ile bir plan yaptı. Bu plan Kuzgun’u Behram’a götürdü ve Terzi Derviş’in Behram Adıvar olduğu ortaya çıktı. Kuzgun, Behram’ı nam-ı diğer Derviş’i öldürmek üzere silahına davransa da, Behram , Kuzgun’u sevdiklerinin hayatları üzerinden tehdit etti.

Başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik‘in paylaştığı ‘Kuzgun’un kadrosunda; Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Ahmet Varlı, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Aytek Şayan, İpek Erdem, Derya Beşerler gibi önemli isimler yer alıyor.

‘Kuzgun’un yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş üstleniyor, yönetmenliğini Bahadır İnce yapıyor, senaryosunu da Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz yazıyor.

Hesaplaşma, intikam ve dillere destan bir aşk hikayesini konu alan ‘Kuzgun’, heyecan ve duydu dolu yeni bölümü ile 24 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.00’de Star’da!

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.