Kutsi, yeni yılda Bakü’de girdi! Kızı ile sahnede düet yaptı

Türk Pop Müziği’nin unutulmaz ismi Kutsi, yeni yılda Bakü’de sahneye çıktı.

Azerbaycanlılara müzik dolu bir gece yaşatan ünlü sanatçı, hayranlarının tıklım tıklım doldurduğu gecede efsane şarkılarını tüm dinleyicilerle birlikte adeta bir koro eşliğinde seslendirdi.

“Sana Ne”, “İlan-ı Aşk”, “Kalbim” gibi en sevilen hitlerini art arda seslendiren Kutsi, misafirlerine hafızalardan çıkmayacak bir yılbaşı gecesi armağan etti. Kendisini dinlemeye gelen sevenlerinin yeni yılını kutlamayı ihmal etmeyen ünlü sanatçı, “Yeni yıl bize hepimize sağlık, huzur, mutluluk ve başarı getirsin.” dedi. Unutulmaz gece de Kutsi’nin hayranlarına bir de sürprizi vardı. Kızı ile sahnede düet yapan ünlü sanatçı alkış yağmuruna tutuldu.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.