Kutsi ve Feyza Çıpa’dan aşkın fotoğrafı

Kutsi, Feyza Çıpa’yla aşkını hâlâ gizli yaşamaya çalışsa da Çıpa, Kutsi’yle çekilmiş fotoğrafını profil fotoğrafı yaptı ve gizli aşk yine gündeme geldi.

AŞKA BEBEK ENGELi

Şarkıcı Kutsi, ‘Huzur Sokağı’ dizisinin setinde tanıştığı oyuncu Feyza Çıpa’yla yaşadığı aşkı uzun süre inkar etmişti. Çok konuşulan aşk iddiaları Kutsi’nin eşi Sinem Bayraktutar’ın ikinci bebeğine hamile kalmasıyla rafa kaldırılmıştı. Ancak doğumdan sonra sekiz yıllık eşinden boşanan Kutsi tekrar yeni aşkına koşmuştu.

ROMANTiK ÖPÜCÜK

Artık bekar bir adam olan Kutsi, yine de ilişkisini gizli yaşamayı tercih ediyor. Sevgilisi Feyza Çıpa ise Kutsi’nin kendisine romantik bir öpücük kondururken çektiği selfie’yi profil fotoğrafı yapıp aşkını dosta düşmana duyurdu. Feyza Çıvpa ve Kutsi’nin aşkı birlikte rol aldıkları ‘Huzur Sokağı’ dizisinin setinde başlamıştı. Kutsi bu yasak aşkı uzun süre yalanlamıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.