Kutsi ve Feyza Çıpa, ilk kez birlikte görüntülendi

Dizide tanışıp, yasak aşk yaşayan Kutsi ve Feyza Çıpa, ilk kez birlikte bir galaya katıldı.

Şarkıcı Kutsi ve uğruna 7 yıllık eşi Sinem Bayraktutar’dan boşandığı oyuncu Feyza Çıpa ilk kez, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından sahneye koyulan ‘Saadet Hanım’ oyunun galasında görüntülendi.

EVLİLİK TEKLİFİ ALMIŞ

Çifte, oyuncu Sinem Öztürk ve eşi Mustafa Öztürk eşlik etti. İlk kez birlikte bir davete katılan çiftten Çıpa, evlilik teklifi aldığını söyleyerek bombayı patlattı.

İLK KEZ BİRLİKTE GÖRÜNTÜLENDİLER

“Huzur Sokağı” adlı dizi setinde tanışan ikili, yasak aşk yaşamaya başlamış, evini terk eden Kutsi’yi eşi Sinem Bayraktutar ihanet suçlaması ile mahkemeye vermişti. Çift geçtiğimiz yıl tek celsede boşandı. Yıllardır gözlerden uzak birliktelik yaşayan Kutsi ve Feyza Çıpa, önceki akşam ilk kez birlikte ortaya çıktılar. Gazetecilerin evlilik soruları karşısında Çıpa, “Evlilik teklifi geldi ama düğün tarihi belli değil” derken; Kutsi ise, “Allah herkesin kalbine göre mutluluk versin” dedi.

kutsi-feyza

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.