Kütahyalı sporculara şampiyona morali

Kütahyalı sporcular, 20-27 Haziran 2022 tarihlerinde Kocaeli’nde yapılacak olan antrenörleri Fatma Çakır nezaretinde Türkiye Kick Boks Şampiyonası’na hazırlanıyor.

KÜTAHYA (İGFA) – Türkiye Kick Boks Şampiyonası’na hazırlıklarını sürdüren Kütahyalı sporcuların antrenmanlarını Belediye Başkan Yardımcısı ve Kütahya Belediye Spor Kulübü Başkanı Abdullah Damcı beraberinde Kütahya Belediyesi Spor Müdürü İsmail Şen ile birlikte ziyaret etti.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Kütahya Belediye Spor Kulübü Antrenörü Fatma Çakır’a, sporculara vermiş olduğu disiplin, saygı ve emekten dolayı teşekkür eden Başkan Yardımcısı Abdullah Damcı, bugüne kadar olduğu gibi bu şampiyonada da Kütahya’yı başarı ile temsil edileceğinden inançlarının tam olduğunu söyledi.

Damcı, Kocaeli’nde yapılacak Türkiye Şampiyonasında Kütahya’mızı temsil edecek sporcu, Antrenör ve Hakemlere başarılar diledi.

Başkan Yardımcısı Abdullah Damcı’nın özellikle Türkiye Şampiyonası öncesi antrenmanı ziyareti sporculara moral oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.