Kütahya Meydanı 29 Ekim’i bekliyor

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, yaptığı açıklama ile Zafer Meydanı projesi için, meydanın 6 Haziran 2022 Pazartesi günü araç trafiğine kapatılacağını söyledi. Başkan Işık, gereken tüm önlemlerin alındığını belirttiği açıklamasında trafik akışını engelleyecek bir durum olmadığını söyledi.

KÜTAHYA (İGFA) – Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık açıklamasında, merak edilen Zafer Meydanı projesinin haziran ayı başı ile birlikte uygulamaya koyduklarını söyledi. Yüklenici firmanın gerekli çalışmalara başladığını ifade eden Başkan Işık, “Bu hafta sonu valilik önündeki etkinlikler ve Pazar günü yapılacak olan sınav nedeniyle 6 Haziran Pazartesi gününden itibaren meydan inşaatı fiilen başlayacak. Bu sebeple pazartesi günüden itibaren meydan trafiğe kapatılacaktır. İnşaat alanını etkileyen alanlar Kütahya Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğüne yazılan resmi yazı ile alınan karar doğrultusunda, Kara Ahmet Sokak, Akabe Sokak ve Belediye Sokak arasında kalan alan trafiğe kapalı kalacak. Adnan Menderes Bulvarı ve Atatürk Bulvarının buluştuğu ve inşaat alanına girmeyen göbek trafiğe açık. Vatandaşlarımızın herhangi bir şekilde trafik akışını engelleyecek bir uygulama olmayacaktır. Halkımızın da bu konuda desteğini bekliyorum” dedi.

İnşaat süresinin resmi sözleşmede 180 gün olarak belirtildiğini ifade eden Başkan Işık, projenin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda meydanı açacak şekilde tüm planlamalarının yapıldığını söyledi. Başkan Işık, yüklenici firmanın gece gündüz çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.