Kütahya Belediyesi’nden personele futbol motivesi

KÜTAHYA (İGFA) – Kütahya’da altyapıdan üstyapıya kadar birçok alanda çalışmalarına devam eden Kütahya Belediyesi, kurum içi iletişimi güçlendirmek ve personelin motivasyonunu artırmak için sosyal faaliyetlerini de sürdürüyor.

Kütahya Belediyesi bünyesindeki birimlerin mücadele edeceği Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın katıldığı açılış maçıyla başladı. Turnuvanın açılış maçında İşletme ve İştirakler Müdürlüğü ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü karşı karşıya geldi.

Turnuvanın açılışında konuşan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, sporun hem bedeni, hem de zihni çalıştıran önemli bir aktivite olduğunu kaydederek, “Belediyemizin futbol turnuvasını bugün ki açılış maçıyla başlatıyoruz. Yaklaşık bir ay boyunca centilmence yapılacak maçlar sonrası bu yılın şampiyon takımı belli olacak. Hepinize ayrı ayrı başarılar diliyorum. Hak edenin kazanacağı bir turnuva olsun. Başta Spor İşleri Müdürlüğü olmak üzere emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.