Kütahya Belediyesi’nde çocuklar buluştu

Kütahya İl Müftülüğü’nün, Kütahya Belediye bahçesinde düzenlediği Kur’an Kursları Yıl Sonu ve Kadim Oyunlar Çocuk Şenliğine Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık katılım sağlayarak, çocuklarla bir araya geldi.

KÜTAHYA (İGFA) – Kütahya Belediye Bahçesinde, Kütahya İl Müftülüğü tarafından düzenlenen Kur’an Kursları Yıl Sonu ve Kadim Oyunlar Çocuk Şenliği, renkli görüntülere sahne oldu.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık konuşmasında, “İl Müftülüğümüzün 4-6 yaş Kur’an kursları öğrencileri için hazırlanan etkinliklere hepiniz hoş geldiniz. 2019 yılında göreve gelir gelmez bir Kur’an kurumuzun yeri ile ilgili bir kriz yaşanmıştı. Yaşanan krizde bir irade ortaya koymak gerekiyordu. Biz belediye olarak Kur’an kursunun yapılmasını istiyoruz. Kimse din eğitiminin önüne herhangi bir bahane ile engel koyamaz. İnşat tamamlandı ve oradan yetilen çocuklarımız burada bize program sunacaklar. Allah herkesin emeğini boşa çıkartmasın. Müftülüğümüz, milli eğitim ve sağlık il müdürlüğümüzün bu güne kadar belediyemize ulaştırdığı hiçbir talebine hayır demedik. Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz çocuklarımız için katkı yaptık, yapamaya da devam edeceğiz. Programda emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Programa Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Kur’an Kurları yöneticileri, öğrencileri ve aileleri katıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.