Kutad Alptürkan’ın ilk video klip çalışması “Uyanırsan” şimdi yayında

Kutad Alptürkan’ın Esen Müzik etiketi ile yayınlanan “Oyuncak” albümünün ilk video klip çalışması “Uyanırsan” şimdi yayında.

Kutad Alptürkan’ın tamamı kendi bestelerinden oluşan 12 şarkılık solo albümünün ilk video klibi, albümün en çok dikkat çeken parçalarından biri olan “Uyanırsan” adlı şarkıya çekildi.

Albümde Kutad Alptürkan ile düet yapan Jehan Barbur, klipte de sanatçıya eşlik etti.

İstanbul’un en güzel yerlerinden biri olan Büyükada’da, Erim Özşen yönetmenliğinde, iki günde çekilen klibin bazı bölümlerinde; ada sokaklarının güzel görüntüleri, şarkının yoğun içe bakış temasına da paralel olarak, ayna parçalarından yansımalar halinde kaydedildi.

Bol bol güneş ışığı kullanarak çekilen video klipte; Adanın tarihi dokusu ve görece bozulmamış doğası ile şarkının bütünleşmesi neticesinde oldukça güzel kareler ortaya çıktı.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.