Kuşum Aydın canlı yayında vasiyetini açıkladı: O isimler mezarıma bile gelmesinler!

Bir dönemin gözde isimlerinden ‘Kuşum Aydın” lakaplı ünlü sanatçı Muharrem Aydın Uğurlular, katıldığı canlı yayında vasiyetini açıklarken Kuşum Aydın’ın son halini görenler ünlü sanatçıyı tanımakta zorlandı.

YouTube video

“Kuşum Aydın” lakabıyla tanınan bir dönemin gözde isimlerinden Muharrem Aydın Uğurlular, son haliyle herkesi şaşırtırken vasiyetini de açıkladı.

Kilo aldığı ve estetik ameliyatı olduğu gözlenen ünlü sanatçı, yıllar içinde yaşadığı değişimle herkesi şaşırttı. TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan magazin programı 2. Sayfa’ya konuk olan ünlü sanatçı, açıklamalarıyla adından söz ettirdi.

blank

SON HALİYLE HERKESİ ŞAŞIRTTI
Geçirdiği sayısız estetik operasyonlarından sonra bir hayli değiştiği ve oldukça fazla kilo aldığı gözlenen Kuşum Aydın’ın son halini görenler şaştı kaldı. Yeni imajıyla 2. Sayfa’ya konuk olan Kuşum Aydın vasiyetini de açıklayarak herkesi şoke etti.

CANLI YAYINDA VASİYETİNİ AÇIKLADI
”Üç dört kişi var, ‘ölürsem mezarıma gelmesinler’ diye arkadaşıma vasiyet ettim. O insanlar cenazeme gelmesin abi. 3 – 4 kişi. Sahtekarlık yapıp gelipte… Ölürsem mezarıma gelmesinler. Ne gelsinler ne de ayrıca Instagram’dan falan ‘çok üzgünüm’ yazmasınlar. Bıraksınlar bu ayakları.”

“SEDA SAYAN, GÜLBEN ERGEN VE FATİH ÜREK OLABİLİR Mİ?”
Kuşum Aydın’ın bu açıklamaları sonrasında bazı sosyal medya kullanıcıları “Kuşum Aydın’ın kast ettiği kişiler Seda Sayan, Gülben Ergen ve Fatih Ürek olabilir mi?” yorumlarında bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.