Kurumsal Yönetim Ödülleri’nde Doğuş Otomotiv geleneği devam etti

Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD) tarafından verilen “Kurumsal Yönetim Ödülleri” sahiplerini buldu.

Doğuş Otomotiv, BIST Kurumsal Yönetim Endeksi’nde En Yüksek Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notuna Sahip 3. Şirket oldu. 2018 yılından bu yana listede ilk 3 sırada yer almayı başaran Doğuş Otomotiv, böylece geleneğini sürdürmüş oldu.

Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği’nin (TKYD) düzenlediği 14. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi kapsamında gerçekleştirilen “Kurumsal Yönetim Ödülleri” sahiplerini buldu.

Bu yıl 12’incisi düzenlenen ödül organizasyonunda, BİST’te yer alan şirketlerin bir önceki yıl içinde elde ettikleri ‘Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notları’ temel alınarak yapılan değerlendirmeye göre, Doğuş Otomotiv 97 puanla ‘En Yüksek Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notu’na sahip 3’üncü şirket oldu.

Bu dereceyle Doğuş Otomotiv, 2018 yılından bu yana bu kategoride ilk 3 sırada yer alarak büyük bir başarıya daha imza atmış oldu.

Doğuş Otomotiv daha önce de TKYD tarafından, 2016 ve 2017 yıllarında ‘Yönetim Kurulu Kategorisinde En Yüksek Derecelendirme Notuna Sahip Şirket’ ödülüne layık görülmüştü.

TKYD tarafından düzenlenen ve Kurumsal Yönetim Zirvesi kapsamında verilen Kurumsal Yönetim Ödülleri, iyi uygulamalara dikkat çekerek şirketleri teşvik etmeyi amaçlıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.