Kuruluş Osman’a Ertuğrul Gazi geliyor!

Engin Altan Düzyatan’ın Diriliş Ertuğrul’da canlandırdığı Ertuğrul Gazi karakteri, Kuruluş Osman dizisine yaşlanmış olarak katılacak. Efsane karakteri Yeşilçam’ın usta oyuncusu Ediz Hun canlandıracak.

Yayınlandığı dönem reyting listelerinde fırtına estiren Diriliş Ertuğrul’un devam dizisi olarak ATV’de seyirciyle buluşan ve başrolünde Burak Özçivit’in yer aldığı Kuruluş Osman’a beklenen transfer gerçekleşti. Yakışıklı oyuncu Ertuğrul Gazi’nin yaşlılığını kimin oynayacağı belli oldu.

EDİZ HUN ERTUĞRUL GAZİ İLE DÖNÜŞ YAPIYOR

Osmanlı Devleti’nin kuruluşunu anlatan “Diriliş Ertuğrul” dizisinin devamı olan “Kuruluş Osman”ın kadrosuna Yeşilçam’ın usta aktörü Ediz Hun da dahil oldu. Hun’un, Burak Özçivit’in Ertuğrul Gazi’nin oğlu Osman Gazi’yi canlandırdığı “Kuruluş Osman”ın yapım şirketiyle prensipte el sıkıştığı öğrenildi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.