“Kuruluş Osman” yeni sezonda da ekrana damgasını vurmaya devam edecek

Reyting rekorları kıran ilk sezonunun ardından kadrosuna kattığı isimlerle yeni sezona dair beklentiyi yükselten ‘Kuruluş Osman’ ikinci tanıtımıyla olay yarattı. Yenilenen mekanların, sürpriz karakterlerin ve görkemli meydan savaşı sahnesinden göz alıcı anların yer aldığı tanıtımda, ikinci sezonun bazı yeni karakterleri de ilk kez görücüye çıktı.

Osman Bey rolüyle seyircinin gönlünde taht kuran Burak Özçivit’in yeni imajı ve savaş sahnelerindeki performansı övgüye boğulurken, tanıtımda kadroya yeni katılan Cüneyt Arkın, Tamer Yiğit, Erkan Avcı, Seçkin Özdemir, Ahmet Yenilmez ve Emin Gürsoy da yer aldı.

YouTube video

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’ın nefes kesen savaş sahneleri ‘Kuruluş Osman’ın yeni sezonda ekranları kasıp kavuracağını şimdiden gösterdi.

İkinci sezon çekimlerine tüm hızıyla devam eden ‘Kuruluş Osman’, kadrosuna kattığı Cüneyt Arkın, Erkan Avcı, Kanbolat Görkem Arslan, Seçkin Özdemir, Ahmet Yenilmez, Emin Gürsoy, Umut Karadağ, Bahtiyar Engin ve Seray Kaya gibi oyuncularla gündem olmuştu.

‘Kuruluş Osman’ın ikinci sezonu için birçok yeni mekan inşa edilirken, yenilenen kostümler, mekanlar ve sürpriz karakterler dizinin hayranlarının beklentisini zirveye taşıdı.

Ekimde ATV ekranlarında seyirciyle buluşacak ‘Kuruluş Osman’, yeni sezonda da çarşamba akşamına damgasını vurmaya devam edecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.