Kuruluş Osman dizisinin fragmanındaki bir hata kafaları karıştırdı!

Yakın zamanda ATV ekranlarında yayınlanacak olan Kuruluş Osman dizisinin fragmanındaki bir hata kafaları karıştırdı.

ATV ekranlarında yayınlanacak olan ve başrolünde yakışıklı oyuncu Burak Özçivit’in rol alacağı Kuruluş Osman dizisinde bir mantık hatası olabileceği konuşuluyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmanda Bamsı karakterinin görünmesi sosyal medya kullanıcılarının “Fragmanda mantık hatası var” yazmasına sebep oldu. Diriliş Ertuğrul’un devamı niteliği taşıyan Kuruluş Olman dizisinin fragmanına “Ben ve benim evlatlarım, babamın kutlu sancağını yere düşürmeyeceğiz” sözleri damga vururken oyuncu Nurettin Sönmez’in canlandırdığı Bamsı karakterinin hiç değişmeden görünmesi kafaları allak bullak etti. Bakalım bu bir mantık hatası mı yoksa senaristlerin izleyiciye oynadığı bir oyun mu?

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.