Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, önceki akşam İzel-Çelik- Ercan’ı ağırladı

Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, önceki akşam İzel-Çelik- Ercan’ı ağırladı.

Konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen grup üyeleri, 61 konserlik turneleri için heyecanlarını dile getirdi. “Datça ile başlıyoruz arkasından Ayvalık, Altınoluk, Bodrum, Manisa, Denizli, Antalya, Alanya, Gaziantep, Adana, Bursa, Kocaeli…” diyen İzel-Çelik-Ercan, “Özellikle sosyal medyadan çok talep aldık ‘Bu şehire de gelin’ diye. Talep görmek müthiş bir keyif ve huzur bizim için…” dedi.

blank

İZEL-ÇELİK-ERCAN’IN KURUÇEŞME KOROSU!

İZEL’İN NAZAR ÖNLEMİ!

En sevilen şarkılarını müzikseverlerle birlikte seslendiren fenomen grup, boğazın ışıkları altında tam anlamıyla nostalji rüzgârı estirdi. İzel’in mikrofon ayaklığına nazara karşı astığı büyük nazar boncuğu dikkat çekti. Her yaştan müzikseverin akın ettiği gecede İzel-Çelik-Ercan, üçüncü kez buluştuğu Kuruçeşme Açıkhava seyircisine unutulmaz bir gece armağan etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.