Kuruçeşme Açıkhava Konserleri Süperstar Ajda Pekkan’ı ağırladı

Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri Süperstar Ajda Pekkan’ı ağırladı.

Süperstar Ajda Pekkan’ın biletleri günler öncesi tükenen Kuruçeşme Açıkhava Konserinde sevenleri mekanı hınca hınç doldurdu. Binlerce kişinin telefonlarının kameralarını hazırda tuttuğu o anlarda nefesler tutuldu, çığlıklar eşliğinde Süperstar göründü. Kuruçeşme Açıkhava’yı “Sihirli Aşk”, “Vitrin”, “Ben Yanmışım” şarkılarıyla selamlayan Süperstar muhteşem müzik şöleninin sinyalini konserinin ilk dakikalarında verdi.

blank

SÜPERSTAR: “AÇIKHAVALARDA BANA BİR ŞEYLER OLDU”

Sadece müziğin değil modanın da Süperstarı olan Ajda Pekkan, sahnedeki şıklığıyla yine göz kamaştırdı. Kuruçeşme Açıkhava sahnesine Gülşah Saraçoğlu tasarımı üstü tül kaplı siyah minisiyle adım atan Süperstar, elbisesini transparan işlemeli diz üstü çizmesiyle tamamladı. Kostümü ile seyircisinden tam not alan Ajda Pekkan’ın “Kıyafetime bir şey mi diyorsunuz? Şimdi bana açıkhavalarda bir şeyler oldu. ‘Bacaklarını aç aç’ diyorlar. Bende üstü kapattım, bacakları açtım” sözleri kahkahaya boğdu.

BUNUN ADI SÜPERSTAR ENERJİSİ; TAM YARIM SAAT BİS YAPTI

Kuruçeşme Açıkhava’yı dolduran binlerce seveniyle şarkılarını söyleyen Ajda Pekkan, konseri boyunca zamana meydan okuyan klasiklerini de söyledi, Orhan Gencebay’dan Batsın Bu Dünya da dedi, Kim Ne Derse Desin şarkısında İngilizce yorumuyla da mest etti. Sadece sevenleriyle sohbet etmek için şarkı söylemeyi durduran Ajda Pekkan iki buçuk saat boyunca kesintisiz bir müzik şöleni sundu. Finalde sevenlerinin “bi’daha bi’daha” haykırışlarıyla inlettiği Kuruçeşme Açıkhava sahnesine şalvar pantolonu ve Crocs terlikleriyle geri dönen Ajda Pekkan “kendimi böyle daha rahat hissediyorum” dedikten sonra yarım saat daha sahnede şarkılarını seslendirmeye devam etti. Süperstar, dansları ve enerjisiyle büyülediği geceyi böylece toplam 34 şarkıyla noktaladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.