Kurtuluşun 100. yılında İzmir Maratonu’na rekor başvuru

İzmir Büyükşehir Belediyesi kentin kurtuluşunun 100. yılı için düzenlediği etkinlikleri Uluslararası 9 Eylül İzmir Yarı Maratonu’yla sürdürüyor. 11 Eylül Pazar günü 10. kez koşulacak maratona 3 bin kişi katılacak. Böylelikle Maraton düzenlendiği ilk yıldan bu yana en yüksek katılımcı sayısına ulaşmış olacak.

Yarı Maraton, Cumhuriyet Meydanı – İnciraltı – Cumhuriyet Meydanı güzergahında koşulacak. Yarışın startı saat 07.00’de verilecek. Ödül töreni ise saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak. Yarışma günü göğüs numarası ve koşu tişörtü dağıtımı yapılmayacak. Kitler, bugün (10 Eylül) Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’ndaki Buz Sporları Salonu’nda 20.00’ye kadar alınabilecek.

Koşunun sonunda genel klasman erkekler ve kadınlar, genel klasman Türk erkek ve kadın sporcuların yanı sıra 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59 ve 60-64 yaş gruplarında ödüller dağıtılacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.