Kurtlar Vadisi’nin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz İbo Show’da rüzgar gibi esti!

Bir döneme damgasını vuran Kurtlar Vadisi dizisinde hayat verdiği Polat Alemdar karakteriyle akıllarda yer edinen Necati Şaşmaz, konuk olduğu İbo Show programında yeni dizi müjdesini verdi. İbrahim Tatlıses’le Necati Şaşmaz, “Dağlar dağımdır benim” türküsünü seslendirerek düet yaptı.

Star TV’de ekrana getirilen İbrahim Tatlıses’in sunuculuğunu üstlendiği İbo Show’un bu haftaki konukları Melek Mosso, Necati Şaşmaz, Yiğit Mahzuni, Hakan Taşıyan, oryantal Didem ve Şafak Sezer oldu.

Uzun bir süredir ekranlardan uzak olan ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Kurtlar Vadisi’nin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz, İbo Show’da dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

blank

Necati Şaşmaz, yeni dizi müjdesini de verdi. Ünlü oyuncu, Kurtlar Vadisi’nin ardından yeni bir dizi hazırlığında olduğunu açıkladı.

NECATİ ŞAŞMAZ’DAN YENİ PROJE MÜJDESİ

Şaşmaz, “Çalışmalarım oluyor, bir platformda sevenlerimle buluşmayı düşünüyorum. Senaryosunu ben yazıyorum” dedi.

NECATİ ŞAŞMAZ VE İBRAHİM TATLISES DÜET YAPTI

Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz ile İbrahim Tatlıses , “Dağlar dağımdır benim” adlı türküye düet yaptı. İkili, sosyal medyada gündem oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.