Kurtaran-2022 Tatbikatı sona erdi

Türk Deniz, Kara ve Hava Kuvvetleri, Sahil Güvenlik Komutanlığı unsurları ile yabancı ülke gözlemcilerinin katıldığı KURTARAN-2022 Tatbikatı başarıyla tamamlandı.

ANKARA (İGFA) – Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından Doğu Akdeniz’de icra edilen ve 12 ülkeden 26 gözlemcinin katıldığı Kurtaran-2022 Tatbikatı başarıyla tamamlandı.

Doğu Akdeniz’de icra edilen tatbikata, Türkiye’nin yanı sıra Azerbaycan, Bangladeş, Bahreyn, Bulgaristan, Ekvador, Endonezya, Güney Kore, İspanya, KKTC, Pakistan, Polonya ve Ürdün’den 26 gözlemci katıldı.

Tatbikatın tamamlandığını duyuran Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya paylaşımında tatbikattan görüntülerin bulunduğu bir videoya da yer verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.