Kurşun dizisinin yayın tarihi belli oldu

Fox Tv bu algıyı değiştirmek için ekranlara bir dönem dizisi getiriyor. Dizi sektörüne bir mermi gibi girmeyi planlayan Kurşun dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Türk televizyonlarında her geçen gün yenilikler göze çarpıyor. Bu bazen dönem filmi oluyor bazen de uyarlama dizisi. Ancak bir gerçek var ki dönem dizileri sık rastlanan bir durum değil. İşte Fox Tv bu algıyı değiştirmek için ekranlara bir dönem dizisi getiriyor. Dizi sektörüne bir mermi gibi girmeyi planlayan Kurşun dizisinin yayın tarihi belli oldu mu diyorsanız haberimizi okuyunuz. Şimdi detaylar

blank
Kurşun

Kurşun’un yayın tarihi belli oldu

Diriliş dizisinin fenomen oyuncusu Engin Altan Düzyatan’ı transfer eden Kurşun dizisi sektörü domine etmek için harekete geçti. Partner olarak Burçin Terzioğlu gibi bir ustayı seçen Fox Tv, dizi sektöründe iddiasını koruyor. Birbirinden usta oyuncularla güçlü bir kadro kuran “Kurşun” dizisinin yayın günü belli oldu. Gül Oğuz’un proje tasarımı ve yapımcılığını üstlendiği dizi, 23 Ekim’de FOX Tv’de ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Kurşun Dizi Konusu

“Kurşun” bir dönem dizisi olarak tasarlandı. 1970’lerin İstanbul’unu ve dönemin siyasi olaylarını sıcak bir üslupla anlatacak olan dizide Savcı Orhan Atmaca ve gazeteci Leyla Devrim’in yer altı dünyasına karşı birlikte verdikleri mücadeleyi izleyeceğiz. Ülkemiz çok badire atlattı lakin 70’li yılları epey fırtınalı ve sancılı geçirdi. Aradan geçen yarım asra rağmen hala sıcaklığı devam eden siyasi mücadelerin ilk tohumu o yıllarda atılmıştı. 70’li yılların unutulmaz karakteri Kemal’i o günkü adıyla Marlon Kemal’i ve mücadelesi Türkiye’nin o yıllarına ışık tutacak. Adını bir döneme altın harflerle yazdıran savcı Kemal’in (Marlon Kemal) ibret verici hayat hikayesini ve ölümsüz aşkını izleyeceğimiz Kurşun dizisi reytingleri zorlayacak gibi duruyor. Gerçek bir hayat hikayesinden esinlenerek hazırlanması dizinin iddiasını artıran başat unsur. Sert mizaçlı bir Cumhuriyet Savcısının ölümsüz aşkı Leyla ile mücadelesi epey ilgi çekecek.

Kurşun Dizisi Oyuncu Kadrosu

Yapımcılığını Most Production üstlendiği Kurşun dizisinde yönetmen koltuğunda Murat Can Oğuz ve Burak Arlıel oturacak. Kerem Deren’in senaryosunu üstlendiği dizide senaryo ekibinde Çisil Hazal Tenim ve Ayberk Çınar da yer alacak. Bir döneme ışık tutacak Kurşun dizisinin ekim sonlarında yayında olması planlanıyor.

Engin Altan Düzyatan

Burçin Terzioğlu

Berrak Tüzünataç

Sarp Akkaya

Engin Şenkan

Bora Akkaş

Begüm Akkaya

Şebnem Dilligil

Kürşat Alnıaçık

Seda Akman

Görkem Mertsöz

Eray Cezayirlioğlu

Oktay Oy

Hafize Balkan

Burçin Ergin

Ali Rıza Kubilay

Kerem Arslanoğlu

Öykü Naz Altay

Ahmet Şeninak

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.