Kurban Hissesi İçin Elden Bağışlar Cuma Günü Saat 12.00’ye Kadar Devam Edecek

Hayat Ağacı Derneğinde Vekâletle Kurban Kampanyası kapsamında 3950 TL olan kurban hissesi bağışları için banka havalesi 6 Temmuz Çarşamba günü saat 17.00’de sona erecek. Elden bağışlar 8 Temmuz Cuma günü saat 12.00’ye kadar devam edecek.

Hayır sahipleri, dernek merkezinde makbuz karşılığında ya da banka havalesi ile kurban hissesi bağışlayabilecek. Banka havalesi ile yapılacak bağışlar ise 6 Temmuz Çarşamba günü mesai bitimine kadar devam edecek.

Kurban bağışlarını elden yapmak isteyen hayır sahipleri, 8 Temmuz Cuma saat 12.00’ye kadar dernek merkezinde vekâlet verebilecek.

İsteyen hayır sahipleri, hayatder sitesindeki Kurban bağışı hesabına isim ve telefonlarını yazıp havale yapabilecekler.

Bağışçılara 5 kg kurban eti verilecek. Kurban payları, bayramın ikinci gününden itibaren dernek merkezinden teslim edilecek. Kurban kesimleri, kamera kaydına alınacak ve bağışçılara ulaştırılacak.

Hayat Ağacı Derneği’ne bağışlanan kurban etleri sayesinde Gıda Bankasından yardım alan ihtiyaç sahipleri, yılın 12 ayında, aldıkları gıda ürünlerinin yanı sıra, limitleri dışında tercihlerine göre kemikli veya kemiksiz kurban eti alabilecekler.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.