Kurban Bayramı’nda köprüler ve otoyollar ücretsiz

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 9 günlük Kurban Bayramı tatili süresince köprü ve otoyolların ücretsiz olacağını duyurdu.

ANKARA (İGFA) – 9 günlük Kurban Bayramı tatili, yerli turizmi hareketlendirdi. Tatil programı yapan vatandaşlara bir müjde de Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’dan geldi. Bakan Karaismailoğlu, 9 günlük Kurban Bayramı tatili süresince köprü ve otoyolların ücretsiz olacağını duyurdu. Bakan Karaismailoğlu, bayram tatili süresince Karayolları Genel Müdürlüğü’ne bağlı otoyollar, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden geçişler 4 gün süreyle ücretsiz olacağını söyledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.