KüçükÇiftlik Park’ta kurulan büyülü yılbaşı kasabası Wonder Village, eğlence sunmaya devam ediyor!

KüçükÇiftlik Park’ta kurulan büyülü yılbaşı kasabası Wonder Village, yılbaşı aktiviteleri, atölye çalışmaları ve konserlerle aile boyu eğlence sunmaya devam ediyor!

Çarpışan arabalardan atlıkarıncaya, buz pateni pistinden dünya lezzetleri ve geleneksel tatların buluştuğu yeme içme alanlarına hediyelik alışveriş stantlarından özel dekorlara kadar her şeyiyle muhteşem bir yeni yıl ruhu yaşatan Wonder Village, her hafta sonu çok sevilen sanatçıların konserlerine de ev sahipliği yapıyor. 21 Aralık’ta The Ringo Jets’in, 22 Aralık’ta Jakuzi ve Kardelen’in, 23 Aralık’ta Jabbar ve The Away Days’in, 24 Aralık’ta Selin Sümbültepe ve Yüksek Sadakat’in, 29 Aralık’ta Son Feci Bisiklet’in sahne alacağı Wonder Village’ın 30 Aralık’taki kapanış konserini ise Soft Analog ile Jabbar verecek. Wonder Wheel Creative Agency ve URU organizasyonuyla düzenlenen Wonder Village için biletler Biletix’te ve Biletino’da!

blank

Şehrin eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park, aralık ayı boyunca Türkiye’nin en özel ve en kapsamlı yeni yıl parkı Wonder Village’da pazartesi hariç her gün, tüm aile için gün boyu eğlence sunuyor. Özel dekorlar arasında aralık ayı boyunca muhteşem bir yeni yıl ruhu yaşatan Wonder Village, içinde özel bir buz pateni pistinin bulunduğu, çarpışan araba ve atlıkarıncada çocuklar kadar ebeveynlerin eğlenceli anlar yaşadığı, dünya lezzetleri ve geleneksel tatların buluştuğu bir festival sunuyor. Hem yetişkinlere hem de farklı yaş gruplarından çocuklara yönelik atölyelerde, aileler tüm gün dopdolu zaman geçirirken her yaşa ve zevke uygun sayısız hediye alternatifiyle de yılbaşı alışverişinin tadını çıkarıyorlar.

Wonder Village’ın atölyelerinde yetişkinler mum yapımı üzerine çalışıyorlar. Çocuklar ise yeni yıl için kapı süsü, şapka, kartpostal, yılbaşı ağacı süsleri, LED ışıklı oyuncak, ahşap kuş evi yapıyor; “Kandinsky’nin Sulu Boya Çemberleri”, “Paul Klee ile Geometrik Kaleler”, “Ellsworth Kelly’nin Renkli Şekilleri”, “Van Gogh ve Ayçiçekleri” başlıklı çalışmalarla sanatla iç içe vakit geçiriyorlar.

YILDIZLAR HER HAFTA SONU WONDER VILLAGE’DA

Şehrin en büyük yılbaşı marketi Wonder Village, her hafta sonu yıldız isimlerin konserleriyle daha da renkleniyor. Wonder Village konserleri, 21 Aralık’ta Türk rock müziğinin medarı iftiharı The Ringo Jets; 22 Aralık’ta post-punk ve synth-pop müzikleriyle İstanbul’un yeraltı müzik sahnesinde öne çıkan gruplardan Jakuzi ile yerli R&B ve alternatif pop sahnesinin genç yıldızı Kardelen; 23 Aralık’ta hem kendi bestelerine imza atan hem de sevilen şarkıları rafine tarzıyla yeniden yorumlayan Jabbar ve Türk indie rock ve dream pop müziğinin başarılı grubu The Away Days; 24 Aralık’ta duru sesiyle tarzlar arasında gezinen Selin Sümbültepe ve rock müziğe damga vuran hit şarkılarıyla ülkenin en köklü gruplarından Yüksek Sadakat ile devam edecek.

Wonder Village’ın son hafta sonunda KüçükÇiftlik Park sahnesine, 29 Aralık’ta farklı şarkı sözleri ve melodileriyle alternatif sahnede önemli bir yer edinen Ankara çıkışlı indie rock grubu Son Feci Bisiklet konuk olacak. Kapanış konserini ise sözleri ve tarzıyla büyük hayran kitlesi yaratan alternatif pop ikilisi Soft Analog’un ardından Wonder Village’da bir kez daha sahne alacak olan Jabbar verecek.

Wonder Village, salı, çarşamba ve perşembe günleri 16.00-23.00 arasında; cuma, cumartesi ve pazar günleri ise 12.00-00.00 saatleri arasında açık. Wonder Wheel Creative Agency ve URU işbirliğiyle kurulan yeni yıl parkı Wonder Village için biletler Biletix’te ve Biletino’da!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.