“Küçük Şeyler” filmi vizyona giriyor!

Kıvanç Sezer’in; Malatya Film Festivali’nden “En İyi Film Ödülü”yle birlikte beş ödüle layık görülen ve festivale damgasını vuran “Küçük Şeyler” filmi, 29 Kasım Cuma günü vizyona giriyor!

Başrollerini Alican Yücesoy ve Başak Özcan’ın paylaştığı, sinemaseverlerin merakla beklediği bir beyaz yaka komedisi olan film için, KiKi Cihangir’de çok eğlenceli bir parti düzenlendi. Kutlama havasında geçen, vizyon heyecanının dorukta olduğu partinin ev sahipliğini konukları kapıda karşılayan zebra üstlendi. Kıvanç Sezer, Alican Yücesoy, Başak Özcan ve film ekibinin yanı sıra Birce Akalay, Ece Dizdar, Hatice Aslan, Özge Borak, Burcu Biricik, Hande Doğandemir, Selin Şekerci, Selen Uçer, Tolga Karacelik, Tuğçe Altuğ, Özgür Emre Yıldırım, Kadir Çermik, Seda Türkmen, Sahra Şaş, Seda Güven, Özgür Mumcu, Muammer Brav, Michael Önder katıldığı parti geç saatlere kadar sürdü.

blank
Birce Akalay – Alican Yücesoy

Trajikomik anlatım diliyle dikkatleri çeken, mizah unsurunun eksik olmadığı “Küçük Şeyler”, beyaz yaka yaşantılarını, hayatlarında yeni bir dönüm noktasının eşiğine gelen Onur ve Bahar çifti üzerinden kaçınılmaz kavgalarla, kabuslarla, absürt durumlarla, bedensel ve ruhsal değişimlerle anlatıyor. Kıvanç Sezer’in yazıp yönettiği, başrollerini Alican Yücesoy ve Başak Özcan paylaştığı film, önümüzdeki cuma günü vizyona giriyor.

Yurt içi ve yurt dışındaki festivallerde aldığı ödüllerle adından sıkça söz ettiren “Küçük Şeyler” filmi en son 9. Malatya Uluslararası Film Festivali’nde; “En İyi Film Ödülü”, “SİYAD En İyi Film Ödülü”, “YÖN-BİR En İyi Yönetmen Ödülü”, “En İyi Erkek Oyuncu Ödülü” ve “En İyi Kadın Oyuncu Ödülü”ne layık görüldü. İzleyenler tarafından çok sevilen film, 56. Antalya Altın Portakal Film Festivali, 26. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali ve Montenegro Film Festivali’nde olmak üzere festivallerden birçok ödülle döndü. Dünya prömiyerini Karlovy Vary Uluslararası Film Festivali 2019’da gerçekleştiren film, sinemaseverlerle buluşmak için gün sayıyor.

Asteros Film, Karaçelik Film ve Zebra Productions yapımı olan “Küçük Şeyler”in yapımcılığını Tolga Karaçelik, Kıvanç Sezer ve Kanat Doğramacı üstleniyor. Dağıtımcılığını TME Films’in yaptığı “Küçük Şeyler”, 29 Kasım 2019’da sinemalarda!

YouTube video

“Küçük Şeyler” Hakkında

“Küçük Şeyler”de; Alican Yücesoy ve Başak Özcan’ın yanı sıra Bülent Emrah Parlak, Seda Türkmen, Müfit Kayacan, Nihal Koldaş, Ece Dizdar, Zeynep Dinsel ve Kubilay Tuncer gibi isimler de rol alıyor. Görüntü yönetmenliğini Hatip Karabudak’ın, sanat yönetmenliğini Alceste Wegner ve Reyhan Acar’ın yaptığı filmin uygulayıcı yapımcılığını Selim Güntürkün, yardımcı yönetmenliğini Emin Akpınar üstleniyor.

Ödüller

Yurt içi ve yurt dışındaki festivallerde kazandığı ödüllerle adından sıkça söz ettiren “Küçük Şeyler” filmi, en son, 9. Malatya Uluslararası Film Festivali’nde; hem “En İyi Film Ödülü”ne, hem de “SİYAD En İyi Film Ödülü”ne, filmin yönetmeni Kıvanç Sezer “YÖN-BİR En İyi Yönetmen Ödülü”ne, filmin başrol oyuncularından Alican Yücesoy “En İyi Erkek Oyuncu Ödülü”ne, Başak Özcan ise “En İyi Kadın Oyuncu Ödülü”ne layık görüldü.
Film, 56. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde “Dr. Avni Tolunay Jüri Özel Ödülü”nü kazanırken, başrol oyuncularından Alican Yücesoy, filmdeki rolüyle “En İyi Erkek Oyuncu Ödülü”nü, filmin kurgusunu üstlenen Selda Taşkın ise, “Cahide Sonku Ödülü”nü aldı.
26. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde “En İyi Senaryo Ödülü”ne layık görülen filmde Alican Yücesoy, “Aytaç Arman En İyi Erkek Oyuncu Ödülü”nü, Başak Özcan ise “Türkan Şoray Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü”nü kazandı. Dünya prömiyerini Karlovy Vary Uluslararası Film Festivali 2019’da gerçekleştiren filmin başrol oyuncularından Alican Yücesoy, Herceg Novi – Montenegro Film Festivali’nde, “En İyi Erkek Oyuncu Ödülü”nü alarak filme ilk ödülünü kazandırmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.