KuCoin’den Web 3.0’a Özel Yenilik: KuCoin Wallet

Kripto para dünyasının önde gelen borsalarından KuCoin, yeni gözetimsiz cüzdan projesi KuCoin Wallet’ı duyurdu. Kullanıcılarının tüm kripto para varlıklarını alıp satabilmesini ve saklamasını sağlayan KuCoin Wallet aynı zamanda NFT varlıkları da tek merkezde toplama imkanı sunuyor. Yeni ürünün özellikle güvenli alım satım ve saklama süreçlerinde destekleyici bir hizmet olması hedefleniyor.

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olarak bilinen KuCoin, yeni “KuCoin Wallet”ı kullanıma sundu. Kullanıcıların Bitcoin, Ethereum, USDT, USDC, BNB ve benzeri yüzlerce kripto para ve tokeni saklayıp alım-satım yapabilecekleri KuCoin Cüzdan resmi olarak hizmete açıldı. Web 3.0 yolculuğunu derinleştirecek olan KuCoin Cüzdan DeFi, NFT ve GameFi işlevlerle desteklenecek.

NFT yatırımcılarına da hitap edecek olan KuCoin Wallet, NFT varlıkların da saklanmasına yardımcı olacak. Aynı zamanda yakın zamanda faaliyete başlayacak olan NFT pazarlarından Windvane ile entegre edilecek olan KuCoin Wallet beraberinde NFT odaklı yeni özellikler sunuyor.

Kripto para cüzdanlarının en önemli noktasını güvenlik oluşturuyor. Bu kapsamda kripto para güvenliği alanındaki deneyimli şirketlerden Hacken, yeni projenin güvenlik sürecini yönetecek. Kullanıcılar kendilerine özel anahtarlar sayesinde varlıkları üzerinde tam bir kontrol sağlama imkanı bulacak.

Web 3.0 Dünyasına Girmemiz Adına Yeni Bir Adım Oluşturduk

KuCoin CEO‘su Johnny Lyu, “Web3 ağına açılan kapı olarak kripto cüzdanları, kullanıcıların merkezi olmayan ekosisteme katılması için önemli bir gereklilik. Dijital varlıkları depolamak için yalnızca bir araç olmaktan çok daha fazlasını kapsıyor. KuCoin Wallet’ın resmi web lansmanı, KuCoin’in merkezi borsa hizmetlerinin ötesine geçmemizi sağlayacak. Bu kapsamda sektördeki alanımızı daha fazla genişletmek için merkeziyetsiz alanlara girme hedeflerimizi önemsiyoruz. KuCoin Wallet, bu önemli zamanda Web 3.0 alanına girme kararlılığımızı gösteren yeni bir adım niteliği taşıyor” dedi.

KuCoin Wallet Başkanı Jeff, “KuCoin her zaman tüm yatırımcı sınıflarının ihtiyaçlarına daha iyi çözümler sunmayı amaçlıyor. Bu çalışmalar kapsamında KuCoin Wallet’ın resmi olarak hizmete başlaması KuCoin’in Web 3.0’da yeni atılımlar yapması için yeni bir pencere oluşturdu” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.