Kubilay Aka’nın tehdit ettiği Beyza Güneş suskunluğunu bozdu!

Ekranlara gelen Söylemezsem Olmaz gündemi belirlemeye devam ediyor.

Kubilay Aka’nın Miray Daner’i aldattığına dair mesajlar geçtiğimiz gün ifşa olmuş genç oyuncu da tehdit edildiğini iddia etmişti. Ancak büyük bomba Söylemezsem Olmaz’da patladı. Kubilay Aka’nın uyurken fotoğraflarını çeken Beyza Güneş Söylemezsem Olmaz canlı yayınında tüm gerçekleri tek tek, canlı canlı anlattı.

YouTube video

Miray Daner ve Kubilay Aka aşkı 2,5 yıl sonra geçtiğimiz yaz sürpriz bir şekilde sonlanmıştı. Herkes işin aslı astarı nedir diye merak ederken genç oyuncunun adı türlü türlü aşk dedikodularına karışmıştı. Geçtiğimiz günse Kubilay Aka’nın İzmirli üniversite öğrenciyle yazışmaları ifşa olurken Miray Daner’i aldattığı iddia edilmişti. Kubilay Aka da tehdit edildiğini iddia ederek savcılığa başvurduğunu açıklamıştı. Ancak madalyonun diğer yönünde yaşananlar hiç de öyle değildi.
Bugün Söylemezsem Olmaz canlı yayınına katılan 20 yaşındaki üniversiteli * Kubilay Aka’nın yazışmalarını ifşa ettiği gibi yakışıklı oyuncunun evinde uyurken çektiği fotoğrafları da gün yüzüne çıkararak Söylemezsem Olmaz stüdyosunda gerçekleri tek tek anlattı, yer yerinden oynadı.
Beyza Güneş bir hafta önce yazışmaları ve fotoğrafları yapımcımız Bilal Özbilge’ye ulaştırmıştı ancak Özbilge olayın ahlaki boyutlarını göz önünde bulundurarak elindeki belgeleri paylaşmamıştı. Kubilay Aka’nın gerçeği yansıtmayan iddiaları üzerine yakışıklı oyuncuyla uzun süre mesajlaşan ve sonunda bir araya gelen Beyaz Güneş herkese gerçekleri canlı yayında anlattı. Kubilay Aka’nın kendisini de aldattığını söyledi. Beyza Güneş yaşananların ardından Kubilay Aka’nın mesajlarına yanıt vermemeye başlaması üzerine kendini kullanılmış hissettiğini ve yazışmaları ilk olarak Miray Daner’in ablası İpek Daner’e ulaştırdığını açıkladı.

Bircan Bali ve Ece Erken’in soruları Söylemezsem Olmaz stüdyosunda canlı canlı yanıtlayan Beyza Güneş Kubilay Aka’nın kendisini tehdit ettiği mesajları ve evinde çekilmiş fotoğraflarını da ifşa ederken yakışıklı oyuncu ile ilgili çok çarpıcı detaylar aktardı.

Kubilay Aka ve Miray Daner ilişkisinde yeni bir kriz ortaya çıktı!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.