Kubilay Aka’nın sevgilisi Miray Daner ile olan paylaşımı olay oldu

Çukur dizisindeki performansıyla birçok kişi tarafından hayranlıkla takip edilen ünlü oyuncu Kubilay Aka, sevgilisi Miray Daner ile birlikte fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

Çukur dizisinde performansıyla birçok kişi tarafından hayranlıkla takip edilen ünlü oyuncu Kubilay Aka, sevgilisi Miray Daner ile birlikte fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

225 BİN KİŞİ TARAFINDAN BEĞENİLDİ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinliklerine katılan ünlü oyuncu Kubilay Aka, sevgilisi ile birlikte poz verdikleri fotoğrafı sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Aka paylaşıma, “Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa!” notunu ekledi. Aka’nın paylaşımı takipçileri tarafından yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu. Aka’nın paylaşımını 225 bin takipçisi beğendi.

“BU KADAR UYUMLU BİR FOTOĞRAF GÖRMEMİŞTİM”

Paylaşıma yorum yapan Aka’nın bir takipçisi, “Kalbimin orta yerinde bu nasıl bir cumhuriyet!’ temasına bu kadar uyumlu bir fotoğraf daha görülmemişti.” yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, “Magazin ilişkinize bir Atatürk ve bayramımızı alet etmediğiniz kalmıştı o da oldu.” yorumunu yaptı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.