Kubilay Aka’dan Miray Daner’e ilan-ı aşk!

Yakışıklı oyuncu Kubilay Aka, kız arkadaşı Miray Daner’in doğum gününü sosyal medya hesabından romantik bir paylaşımla kutladı. Aka’nın ” Varlığın her günüme lütuf. İyi ki doğdun.” notuyla yaptığı paylaşım büyük beğeni topladı.

“Vatanım Sensin” dizisi ile aşkları başlayan ve magazin dünyasının genç çifti olarak anılan Kubilay Aka ve Miray Daner aşkları ile imrendirmeye devam ediyor. Şimdilerde “Çukur” dizisinde ‘Celasun’ karakteri ile ekranlarda boy gösteren Kubilay Aka, kız arkadaşı Miray Daner’in doğum günü için sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı.

“VARLIĞIN HER GÜNÜME LÜTUF”

20 yaşına giren Miray Daner için Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafın üstüne ” Varlığın her günüme lütuf. İyi ki doğdun” notunu ekleyen Aka, bu romantik paylaşımla takipçilerinden tam not aldı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.