Kubilay Aka ve Miray Daner’den kafaları karıştıran açıklama!

The Irıshman’in Türkiye’deki özel gösterimi dün akşam gerçekleşti. Gösterime ünlü oyuncu Kubilay Aka da katıldı.

Film öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan Aka, çarpıcı açıklamalarda bulundu. İlk olarak film hakkında konuşan oyuncu, “Ben çok heyecanlıyım. Böyle dev isimlerin bir arada olduğu bir filmi önden izlemek çok güzel” dedi.

‘BU ARALAR BİRAZ TEKİM’

Son dönemde özel hayatıyla da magazin gündeminden düşmeyen Kubilay Aka’nın, film gösterimine yalnız gelmesi dikkatleri çekti. Miray Daner’le olaylı ayrılığından sonra adı sık sık başkalarıyla anılan Aka, “Her şey çok güzel gidiyor. Bu aralar biraz tekim…” açıklamasıyla dikkat çekti.

Benzer bir soru Miray Daner’e de soruldu. Daner de, “Her şey çok yolunda. Mutluyum” ifadelerini kullandı. Son günlerde yeniden aşk yaşamaya başladığı iddia edilen ikilinin benzer yanıtlar vermesi kafaları karıştırdı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.