Kubilay Aka ve Miray Daner barıştı!

Bir dargın bir barışık aşk yaşayan Kubiley aka ile Miray Daner ayrılığa yine dayanamadı. Çift, dün gece bir mekanda beraber olduklarını dosta düşmana ilan etti!

Oyuncu çift Kubilay Aka ile Miray Daner, 2.5 yıllık ilişkilerini Ağustos 2019’da bitirmiş, çiftin ayrılık nedeni olarak oyuncu Hilal Altınbilek gösterilmişti. Kubilay Aka ihanet söylentilerini “Hilal ile menajerimiz aynı, iddialar doğru değil” diyerek yalanlamıştı.

İHANET İDDİALARI OLAY OLMUŞTU

Bu olaydan sonra tekrar barıştığı öne sürülen çiftten Aka, sevgilisi Miray Daner’e bu kez de ihanet ettiği iddialarıyla gündeme bomba gibi düşmüştü. Aka’nın, bir kadınla yaptığı sosyal medya yazışmaları ifşa olmuştu. Konuyla ilgili olarak oyuncu, “Bazen insanlara güvenirsiniz böyle olaylar başınıza gelir Bu tarz olaylarla basına yansımaktan nefret ederim. Ben sapık da değilim, çok düşkünlüğü olan biri de değilim. Hayatımızı birileri giriyor çıkıyor sonuçta. Kötü bir tecrübe tabii ki, bunun da yanlış ve doğru tarafında kalmayı düşünüyorum. Artık hukuki bir süreç, çok da konuşmaya gerek yok.” demişti.

Yaşanan tüm gelişmelerden sonra tamamen yollarını ayırdıkları düşünülen çiftten flaş bir haber geldi. Eski rol arkadaşı Boran Kuzum’la yeni bir aşka yelken açtığı bile konuşulan Miray Daner’in, Kubilay Aka ile tekrar barıştığı ortaya çıktı.

Tonyavlar isimli bir sosyal medya hesabının yayınladığı görüntülere göre; çiftin dün gece bir mekanda beraber oldukları görüldü. İşte o görüntüler…

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.