Kubilay Aka ve Bade İşçil, yeni bir aşka yelken mi açtı?

Oyuncu Kubilay Aka ile Miray Daner, iki ay önce birlikteliklerini sonlandırma kararı aldı. Hilal Altınbilek ile yaptığı kaçamak yüzünden ayrıldıkları iddia edilen Aka, Bade İşçil ile Beşiktaş’ta samimi bir şekilde görüntülendi. İkilini samimi hali yeni bir aşka yelken açtıkları şeklinde yorumlandı.

Kubilay Aka’nın yalnızlığı uzun sürmedi. 24 yaşındaki oyuncu, cumartesi günü 17.00’de Beşiktaş’taki Vogue Restaurant’ın terasında meslektaşı Bade İşçil (36) ile görüntülendi.

DUDAKTAN ÖPTÜ

Posta’dan Uğur Alkapar’ın haberine göre baş başa uzun süre sohbet eden ikilinin samimiyeti dikkat çekti. Kubilay Aka’nın Bade İşçil’i dudağından öptüğü iddiası ise yeni bir aşka yelken açtıkları şeklinde yorumlandı.

Bade İşçil’in, Malkoç Süalp ile 3 yıl süren evliliğinden Azur isimli bir oğlu var.

Kubilay Aka ile ani bir şekilde yollarını ayrılan Miray Daner, sessizliğini bozdu

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.