Kubilay Aka ile Miray Daner’in 2.5 yıllık aşkı bitti

Kubilay Aka ayrılık haberini Instagram’dan duyurdu.

Genç oyuncular Miray Daner ile Kubilay Aka, rol aldıkları ‘Vatanım Sensin’ dizisinin setinde tanışmışlardı. İkilinin arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşmüştü. Miray Daner ile Kubilay Aka’nın ilişkileri 2.5 yıl sürdü. Aka, sosyal medyadan ayrıldıklarını duyurdu.

Ünlü oyuncu ayrılık kararını şu sözlerle açıkladı:

“Söyleyecek çok fazla şey var, susacak da… Ortak kararımız doğrultusunda ayrılmaya karar verdik. Bundan sonrası için dostluğumuz baki kalacak sevgimse ebedi. İki buçuk seneye yakın olan ilişkimizde her şeye karşı dimdik durduk ilişkimizin sonuna kadar da o güzel gözlerden başka bir göze bakmadım. Bu yüzden bir ihanet söz konusu bile olamaz. Hoşçakal Miroşum, mavim, huzurum, her şeyim. Sen hep çok özel olacaksın, ben de hep yanında senin destekçin olacağım.”

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.