Kritik programa hastalık rötarı!

Kremlin içinden kaynakları olduğunu iddia eden Telegram kanalı General SVR, Rusya Devlet Başkanı Putin’in sağlık durumu ile ilgili çarpıcı bir iddiada daha bulundu. Kremlin’den konuya ilişkin bir açıklama gelmezken iddia doğru ise Rus lider uzun bir süre ortalıkta görünmeyebilir.

Kremlin içinden kaynakları olduğunu iddia eden Telegram kanalı General SVR, Rusya Devlet Başkanı Putin’in sağlık durumu ile ilgili çarpıcı bir iddiada daha bulundu. Kremlin’den konuya ilişkin bir açıklama gelmezken iddia doğru ise Rus lider uzun bir süre ortalıkta görünmeyebilir.

Ukrayna’ya başlattığı savaş sonrası dünyanın bir numaralı gündem maddesi haline gelen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in sağlık durumu ile ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor.

KOMUTANLARLA YAPTIĞI TOPLANTI SONRASI ANİDEN RAHATSIZLANDI

Rus hükümeti içerisinden güvenilir kaynakları olduğunu iddia eden ve Ukrayna Savaşı boyunca dünya basınının yakından takip ettiği Telegram kanalı General SVR, Rus liderin komutanlarla yaptığı bir savunma toplantısının ardından aniden rahatsızlandığını iddia etti.

“ACİL TIBBİ YARDIMA İHTİYACI VARDI”

Daha önce de Putin’in kanser ve parkinson hastası olduğu yönünde ısrar eden Telegram kanalı Rus liderin uzun süren bir savunma toplantısının ardından masadan kalkarken halsizlik ve baş dönmesi hissettiğini belirterek, “Başkanın acil tıbbi yardıma ihtiyacı vardı” ifadelerini kullandı.

İDDİALARI GÜÇLENDİREN GELİŞME

Kanalın iddiasını doğrulamak imkansız ancak devlet başkanının Rus vatandaşlarının sorularını cevaplandırdığı ‘Direkt Hat’ programının süresiz olarak ertelenmesi hakkındaki iddiaları güçlendirdi. ‘Direkt Hat’ programı Putin’in yıllık olarak düzenlediği ve sıradan Rus vatandaşlarını dinleyip onların sorularını cevaplandırdığı geleneksek bir program. Program son olarak geçtiğimiz sene Haziran ayında yapıldı. Bu sene de Haziran ayının son haftası ya da Temmuz başı yapılması planlanan program için şu an belirlenen yeni bir tarih yok.

Putin’in masa ve sandalyelerden destek alarak istemsiz vücut hareketlerini saklamaya çalıştığı konuşuluyor. Kremlin’den Putin’in aniden rahatsızlandığı yönündeki iddialara henüz bir cevap gelmedi.

General SVR Telegram kanalı Putin’in sağlığı ile ilgili son gelişmeleri, Kremlin’in sır gibi sakladığı bilgilere erişimi olduğunu iddia eden ‘Viktor Mihayloviç’ takma adıyla bilinen bir korgeneralden aldığını belirterek şu bilgileri verdi; “Direkt Hat’tın süresiz olarak ertelenmesi Vladimir Putin’in dengesiz sağlığından kaynaklanmaktadır. Putin bu ayın sonunda Rus vatandaşlarının karşısına çıkıp onların sorularını cevaplamaya hazırlanıyordu ancak doktorları ona uzun süre halk önüne çıkmamasını tavsiye etti. Son zamanlarda Cumhurbaşkanı çok daha hızlı yoruldu.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.