Kripto Fest 2022 kapılarını açtı

Avrupa’nın en büyük kripto festivali Kripto Fest, Zorlu PSM’de kapılarını açtı. ICRYPEX’in ana sponsor olduğu festivalde; blok zincir, metaverse, NFT ve finans dünyasının geleceği üzerine konuşma ve paneller düzenlenecek. 20-21 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek Kripto Fest’te uzman birçok konuşmacının yanı sıra duayen gazeteci Emin Çapa ve ekonomist Ali Perşembe gibi isimler yer alacak.

İSTANBUL (İGFA) – Kripto para yatırımcıları ve teknoloji tutkunlarının bir araya geldiği festivalde kripto para ve geleneksel piyasalarda uzman birçok konuşmacı olarak yer alacak. Blok zincir, metaverse, NFT ve finans dünyasının geleceği üzerine konuşma ve panellerin düzenleneceği Kripto Fest 2022, 21 Ağustos’ta kadar Zorlu PSM’de ziyaretçilerini ağırlayacak.

Blok zincir, metaverse, NFT ve finans dünyasının geleceği üzerine gerçekleşecek konuşma ve paneller dışında, teknoloji tutkunları farklı aktivitelere katılım gösterebilecek. Konserlerin, stand-up gösterilerinin ve sahne şovlarının yer bulacağı festivalde, DJ Mahmut Orhan ve Tuğba Yurt sahne alacak. Kripto Fest 2022’ye ICRYPEX CEO’su Gökalp İçer’in yanı sıra ICRYPEX’ in uzman ekibi ve yönetici kadrosu da katılacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.