“Kral Şakir – Uzayda Şamata” oyunu kapalı gişe devam ediyor

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, Grafi 2000’in kurucusu Varol Yaşaroğlu imzalı ‘‘Kral Şakir-Uzayda Şamata’’ tiyatro oyunu 7’den 77’ye herkes tarafından büyük beğeni ve övgü toplamaya devam ediyor. Çocuklarla interaktif iletişim kuran “Kral Şakir- Uzayda Şamata” oyunu, her Pazar günü saat 13.00’te BKM’de…

Türk aile yapısı ve kültür öğeleriyle kaynaştırılarak bir aslan ailesinin başından geçen komik ve neşeli hikayeleri anlatan Kral Şakir, televizyon ve sinema filminin ardından tiyatro sahnesinde “Kral Şakir- Uzayda Şamata” oyunu ile büyük beğeni toplamaya ve her hafta seyircisiyle kapalı gişe buluşmaya devam ediyor.

Oyun programı:

23 Aralık Pazar Beşiktaş Kültür Merkezi 13.00

5 Ocak Cumartesi Beşiktaş Kültür Merkezi 13.00

6 Ocak Pazar Beşiktaş Kültür Merkezi 13.00

19 Ocak Cumartesi Çanakkale Biga AKM 13.00

20 Ocak Pazar Balıkesir Avlu Kültür Merkezi 13.00

26 Ocak Cuma Sahne Maslak 13.00
27 Ocak Pazar Beşiktaş Kültür Merkezi 13.00

30 Ocak Çarşamba Torium Sahne 12:30 / 15:00

Ünlü karikatürist ve Kral Şakir’in yaratıcısı Varol Yaşaroğlu ‘’ BKM’nin yönetmenleri ve ekibi “sevgilerini katarak” büyük bir titizlikle harika bir çalışmaya imza attılar. Televizyon ve sinemadan sonra tiyatro sahnesinde de oyunumuzun yoğun ilgi görmesi bizi çok mutlu etti. Diğer şehirlerden de gelen talepler var, “Kral Şakir – Uzayda Şamata” oyunu ile her şehirde 7’den 77’ye herkesle buluşacak olmanın heyecanı yaşıyoruz.’’ dedi.

Kral Şakir Uzayda Şamata hayal dünyasına sizleri bekliyor!
Şakir ve Canan, kaybolan anne ve babalarını bulmak için galaksiler arası çılgın bir yolculuğa atılıyorlar. Fil Necati ve Mirket de onlara bu eğlenceli ve bir o kadar da heyecanlı macerada eşlik ediyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.