Kral dizisine iki sürpriz transfer!

Başrollerini Özcan Deniz ile Burak Deniz’in oynayacağı ‘Kral’ dizisine iki sürpriz transfer birden. Neslihan Yeldan ve Nilperi Şahinkaya dizinin kadrosuna katılan son isimler oldu.

Özcan Deniz’in dayısının gerçek hayat hikâyesinden yola çıkarak hazırladığı “Kral” dizisinin hazırlıkları sürüyor. Dizinin kadrosuna son olarak Neslihan Yeldan ve Nilperi Şahinkaya katıldı.

blank
Neslihan Yeldan – Nilperi Şahinkaya

Başrol “Kadir” ve “Zahide” karakterlerine Burak Deniz ve Pınar Deniz’in hayat vereceği dizi 1970’li yıllarda geçecek. Dizide Özcan Deniz, Burak Deniz’in ağabeyini canlandıracak. Özcan Deniz, atv için çekilecek diziyi yönetmesi için daha önce “İstanbullu Gelin”de de beraber çalıştığı Recai Karagöz ile el sıkışmıştı.

Ağrı’dan İstanbul’a göç eden Kadir’in umudun ve adaletin simgesi olan “Kral” lakaplı bir kabadayıya dönüşme hikâyesini beyazcama taşıyacak olan dizinin kadrosuna Neslihan Yeldan ile Nilperi Şahinkaya’nın da katıldığı öğrenildi.

Özcan Deniz, Burak Deniz ve Pınar Deniz’i buluşturan dizinin çekimlerine yeni yıl itibariyle başlanması planlanıyor.

Özcan Deniz’den Burak Deniz ve Pınar Deniz sürprizi!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.