“Kral Çıplak” Bodrumlu çocuklarla buluşuyor

Artçı Sanat bu defa da yapımını üstlendiği Hans Christian Andersen’in dünyaca ünlü masalı “Kral Çıplak”ı Bodrumlu çocuklarla buluşturuyor.

Gösteriş düşkünü bir kral doğum günü için giyeceği kıyafetlerin hiçbirini beğenmeyince, iki genç ona bir oyun oynayarak ders vermeye karar verir. Saraya giderek kendilerini terzi olarak tanıtan gençler, krala sadece akıllıların görebileceği bir elbise yapacaklarını söylerler. Asıl güzelliğin dış görünümde değil, insanın içinde olduğunu vurgulayan oyun çocukların ve ebeveynlerin ilgisini her an dinamik tutan temposu, kurgusu, müzikleri ve danslarıyla keyifle izlenecek bir oyun.

Ünsal Sicilli’nin uyarladığı ve Gülbin Yeşil’in yönettiği oyunun müzikleri Koray Emre Öndeş’e ait.

10 Mart 2019 Pazar günü saat: 13.00 ve 15.00’ da Herodot Kültür Merkezi’nde oynanacak oyunda, İlksen Ege Çetmiloğlu, Mine Enkar, Emir Mert Fidanlık, Bulut Mesci, Nihal Özdağ,Volkan Yıldırım rol alıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.