Kozmetik markası L’actone, yeni ürün grubu L’actone Life’ın tanıtımını gerçekleştirdi

Kozmetik markası L’actone, yeni ürün grubu L’actone Life’ın tanıtımını önceki akşam Baltalimanı Portaxe'de gerçekleştirdi. Görkemli geceye Demet Şener, Didem Soydan, Şenol İpek, Faik Öztürk, Sema Aydemir ve Damla Ersubaşı gibi ünlü isimler katıldı.

Eşi Mustafa Can Keser’le ayrılmak üzere olduğu öğrenilen Damla Ersubaşı geceye tek katıldı. Muhabirlerin sorularına Ersubaşı, “Mutluyum. Bugün davet için buradayım” sözleriyle yanıt verdi.

“HEDİYE İSTEMEM, SATIN ALIRIM”

Geceye siyahlar içersinde katılan Didem Soydan, taktığı maskeyle ilgili “Herkes birbirini destekleyecek. Bu maskeyi Deniz Akkaya’dan satın aldım. Hediye istemem, ben her zaman satın almayı tercih ederim. Deniz, makul fiyata maskeyi satıyor. Hiç uçmamış” yorumunda bulundu.

“AMACIM KALICI BİR MARKA OLMAK”

Demet Şener geceye katılan isimler arasındaydı. Şener, “Biliyorsunuz yeni markamı kurdum. Kanada’dan Amerika’ya, Avrupa’ya kadar siparişler aldık. Allah’a çok şükür güzel gidiyor. Kış sezonuyla ilgili çalışıyoruz şu an. Bu geceye de kendi tasarımımla katıldım. Demet Şener önce markamızı tanıtmak istiyoruz. Yurt dışında ve yurt içinde en iyisi olmak için çalışıyoruz. Para her zaman sonraki planda. Amaç kalıcı bir marka olmak” şeklinde konuştu.

“ YALNIZ KOVBOY “

Geceye Safiye Soyman olmadan katılan Faik Öztürk, ‘ bundan sonra böyle gecelerde beni “ Yalnız Kovboy “ olarak göreceksiniz ‘ dedi.

“ANNEME KÜFÜR ETSELER KARIŞMAM”

İstanbul Beşiktaş’ta geçtiğimiz yıllarda, vatani görevini yapmakta olan askerler ile trafikte tartışarak birine yumruk atan hızını alamayınca da askeri aracın stop lambalarını kıran manken ve oyuncu Şenol İpek hakkında dava açılmıştı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianameye göre; Erler Emrah Aydın ve Burak Taha Yasakoğlu, 5 Şubat 2010 günü askeri araçla Beşiktaş Maslak’a doğru yola çıkmış, iki asker ile Evren Kandemir’in kullandığı otomobildeki Şenol İpek, trafik meselesi yüzünden tartışmaya başlamıştı.

Askerlerin şikâyetçi olması üzerine İpek hakkında “Kamu Malına Zarar Verme” ve “Basit Yaralama” suçlarından 7 yıla kadar hapis istenmişti. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada Şenol İpek’in üzerine atılı suçların uzlaşmaya tabi olmasının anlaşılması üzerine dosya Uzlaştırma Bürosu’na gönderildi. Taraflar edimsiz olarak uzlaşmayı kabul etti. Tarafların anlaşmasıyla dosya kapanmıştı. Bu konuyla ilgili konuşan Şenol İpek, “Aramızda bir uzlaşma oldu. Tamamen yanlış anlaşılmadan dolayı basına yansıyan bir olaydı bu. Kapandı dava. Biz haklıydık aslında. Trafikte yanımızdaki kadına küfür ettiler. Biz de müdehale ettik. Sonra çocukların askerlikleri yanmasın diye şikayet de etmedik. Normal erdi onlar. Sonra bize dava açıldı ve aklandık. Bir daha bana hatta anneme bile küfür etseler arabamdan inmem, hayırlı işler derim” açıklamasında bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.