“Kötü Kedi Şerafettin” filminin galasına büyük ilgi

5 Şubat’ta sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanan, Bülent Üstün’ün efsanevi karakterinden beyazperdeye aktarılan “Kötü Kedi Şerafettin” filminin galası 3 Şubat Çarşamba akşamı Cinemaximum Kanyon’da gerçekleştirildi.

İçeriğiyle, yetişkinlere yönelik animasyon yapımında Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren filmin galasına Şerafettin şarkısı yapan Athena ekibi dışında Erdil Yaşaroğlu, Begüm Kütük, Burak Sağyaşar, Hatice Şendil, Melisa Sözen, Harun Tekin, Levent Kazak, Dağhan Külegeç, Emre Karayel, Pakize Suda, Serhat Kılıç gibi ünlü isimler katıldı. Hem animasyon kalitesi, hem de sınırsız komedisi ile galaya katılanlara keyifli dakikalar yaşatan filmin sonunda tüm ekip ayakta alkışlandı.

afis

Kötü Kedi Şerafettin Partiledi!

Kötü Kedi Şerafettin gala gösterimi sonrası, ünlü isimler ve film ekibi, Hayat Bu Kapağın Altında ev sahipliğinde gerçekleşen partide geç saatlere kadar eğlendi. Gecede filmin son jenerik müziğine imzasını atan Athena grubu, filmin özgün müziklerini besteleyen Elec-Trip Records’dan Oğuz Kaplangı ve Tuluğ Tırpan, Tuna Kiremitçi’nin vokaliyle sahne aldılar. Ayılar ve Tampon gruplarının canlı performanslarının ardından gece, Hey Douglas’ın DJ seti ile devam etti.

Kötü Kedi Şerafettin filmi için Hayat Bu Kapağın Altında ev sahipliğinde Mürekkep’te gerçekleşen partiye filmin seslendirme kadrosundan Demet Evgar, Okan Yalabık, Güven Kıraç, Gökçe Özyol, Yekta Kopan ve Gökhan Özoğuz, Hakan Özoğuz, Begüm Kütük, Levent Kazak, Serhat Kılıç, Doğukan Manço, Esra Dermancıoğlu, Furkan Andıç, Selen Uçer, Mahir İpek, Umut Kurt, Doğan Duru gibi ünlü isimler katıldı.

Sabahın ilk ışıklarına kadar müziğin durmadığı gecenin sürpriz performansı ise Athena’dan geldi. Kötü Kedi Şerafettin için besteledikleri
ŞERO şarkısıyla davetlilerin nabzını yükselten grup, Korsanlar Kralı Bazil, Tarlaya Ektim Soğan, Beyoğlu, Serseri Mayın gibi sevilen şarkılarını söyledikleri mini bir konser verdi. Tampon grubu ve Bülent Üstün’le de aynı sahneyi paylaşan Athena grubu, uzun performansı boyunca her şarkısıyla eğlencenin dozunu daha da arttırdı.

YouTube video

”KÖTÜ KEDİ ŞERAFETTİN” HAKKINDA YAYINLANAN HABERLER İÇİN TIKLAYIN…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.