Kostümleri olay oldu… Jennifer Lopez yeni klibi Medicine için çok cesur!

Şu sıralar nişanlısı tarafından aldatıldığı iddiasıyla gündemde olan Jennifer Lopez yeni klibiyle müzik dünyasına bomba gibi döndü. Lopez giydiği cesur kıyafetlerle klipten çok konuşulacak gibi.

Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez ve French Montana klibi magazin gündemine bomba gibi düştü. 49 yaşındaki Jennifer Lopez’in müzik piyasasına dönüşü muhteşem oldu.

Medicine klibi için cesur davranan Lopez şu sıralar film çekimi ve evlilik hazırlığıyla gündemde. Ama belli ki Lopez pek yorulmuyor. Kovboy şapkası ve derin dekoltesiyle klipte dikkat çeken Lopez yine oldukça cesur davranmış.

Lopez’in klipte görünen bir diğer kıyafeti ise siyah ve derin yırtmaçlı. Öyle ki frikik vermenin kıyısında dolaşmış ünlü şarkıcı. Giydiği kostümlerle klipten çok konuşulacağı benzeyen Lopez hayranlarını yine şaşırtmadı. Şu sıralar striptiz eğitimi alan Lopez onu da atlamamış ve klibin bir kısmında da direğin üzerinde pozlar vermiş.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.