Koronavirüse yakalanan Tuba Büyüküstün 4 gündür hastanede

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, koronavirüse yakalandığını ve 4 gün hastanede tedavi gördüğünü duyurdu. Büyüküstün, sağlık durumuyla ilgili olarak , “Oldukça iyiyim” ifadelerini kullandı.

‘Another Self’ adlı dizide ‘Ada’ karakterine hayat veren Tuba Büyüküstün’ün koronavirüs test sonucu pozitif çıktı. Ünlü oyuncunun koronavirüse yakalanmasının ardından Ayvalık’ta başlayan dizi çekimleri iptal edildi.

Hastanedeki tedavisi tamamlanan Büyüküstün de çıkan haberlerin ardından son sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Instagram’dan paylaşımda bulunan 39 yaşındaki Tuba Büyüküstün, “Merhabalar… Size ancak haber verebiliyorum. Covid pozitif olduğum doğru. Dört gündür hastanedeydim, bugün itibariyle evime döndüm. Hastanedeki süreçte yanımda olan doktorum, hemşirelerim ve hasta bakıcılarıma çok teşekkür ederim. İyi ki vardınız. Her yerden gelen güzel dilekler için çok teşekkür ederim. Çok değerli benim için… Evdeyim, oldukça iyiyim. Tekrar haberleşiriz… Sevgilerimle…” ifadelerini kullandı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.