Koronavirüse yakalanan Hakan Ural hastaneye kaldırıldı

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan Hakan Ural, hastanede tedavi altına alındı. Ural’ın son sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programının sunucusu Hakan Ural, günler önce rahatsızlanmıştı. Sağlık sorunlarıyla mücadele eden Ural, ‘Tarifi edilemeyen virüsleri deneyimlemiş olduk’ diyerek durumunun ağırlaştığını belirtmişti.

Neler Oluyor Hayatta programının Instagram hesabından yapılan paylaşımda Ural’ın koronavirüse yakalandığı açıklandı.

blank

Yapılan açıklamada ‘Grip belirtileriyle başlayan süreçte PCR testleri negatif çıkmış, ancak ardından pozitife dönmüştür. Hakan Ural Kovid-19 tedavisi şu an tedbir amaçlı hastanede devam etmektedir. Sağlık durumu gün geçtikçe iyiye gitmektedir’ denildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.