Koronavirüs paylaşımı yanlış anlaşılan Gülben Ergen’den açıklama

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Twitter hesabından yaptığı son paylaşımla bir anda gündem oldu. Geçmişten bahsederken “korona oldum” ifadesini kullanan Ergen, hayranlarını korkuturken sosyal medya kullanıcıları yeniden hastalandığını düşündü. Yeni bir paylaşımda bulunan Ergen, duruma isyan etti.

Pandemi kurallarının kaldırılması ile konser maratonuna başlayan Gülben Ergen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sonrası yanlış anlaşıldı. Geçmişten bahsederken “Korona oldum” diyen Ergen’in yeniden hastalandığı düşünülürken ortalık karıştı.

Ergen paylaşımında “Korona oldum. Vakti ve sıram gelince iki kez aşımı oldum. Bir daha test yaptırmadım. Antikor baktırmadım. Üç oğlum yüz yüze eğitime başlayacak. Sağlık sektöründe emek veren herkese sevgim saygım anlayışım ve minnetim sonsuz” ifadelerini kullandı.

Ergen’in paylaşımı yanlış anlaşılınca herkes telefona sarıldı. Yeniden korona olduğu düşünülen ünlü şarkıcı yeni bir açıklamada bulundu.

Gülben Ergen, koronavirüse yakalanmadığını ifade ederek paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Dün yazdığım aşı ağırlıklı yazıda yeni korona olduğu gibi yanlış anlaşılmışım. Kışın bir kez korona oldum ve hafif atlattım. Tekrar korona olmadım. İki kez aşımı oldum”

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.