Koronavirüs Kasımpaşa Kulübü’ne de sıçradı

Beşiktaş’ta 8 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından, Kasımpaşa Spor Kulübü’nde de 2 futbolcunun koronavirüs testi pozitif çıktı.

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa’da tüm futbolcular, teknik heyet ve tesis çalışanlarına yapılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi sonucunda, 2 futbolcuda pozitif vakaya rastlandı. Testi pozitif sonuçlanan futbolcuların takip ve tedavi sürecine, ilgili prosedürler doğrultusunda başlandı.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

“Kasımpaşa Sportif Faaliyetler AŞ olarak tüm futbolcularımız, teknik heyetimiz ve kulüp destek ekibimiz her hafta rutin uyguladığımız Covid-19 testlerinin 13 Mayıs Çarşamba günü yapılan 2. testleri neticesinde, 2 kişide pozitif sonuç bulunmuştur. Testi pozitif sonuçlanan kişilerin izolasyon, takip ve tedavi süreçlerine ilgili protokoller doğrultusunda derhal başlanmıştır.”

BEŞİKTAŞ’TA DA TESPİT EDİLMİŞTİ

Beşiktaş Kulübü sağlık ekibi danışmanı Dr. Tekin Kerem Ülkü, kulübün web sitesinden yaptığı açıklamada, “Yapılan testler neticesinde, sekiz kişide pozitif Kovid-19 test sonucu tespit edilmiştir. Testi pozitif sonuçlanan kişilerin takip ve tedavi sürecine, ilgili prosedürler doğrultusunda derhal başlanmıştır.” ifadelerini kullanmıştı.

Beşiktaş, 8 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.