Koray Yılmaz “Dilimin Ucunda Sen”

Koray Yılmaz, “Dilimin Ucunda Sen” şarkısıyla 1 haftada 110 bin kez dinlenerek rekor yaparken mutluluğu da tavan yaptı.

İş hayatında başarılı bir kariyere sahip olan Koray Yılmaz, 15 yıl önce veda ettiği müzik hayatına muhteşem bir dönüş yaptı. 90’lı yıllarda yaptığı birbirinden güzel eserlerle müzikseverlerle buluşan Yılmaz’ın, yeni maxi sigle’ı “Dilimin Ucunda Sen” kısa sürede büyük beğeni topladı. Türk Pop Müziğinin altın çağı olan 90’lı yıllara insanların hasret kaldığını belirten Yılmaz, “Müzikseverlerin içinde hep o yıllarda çıkan şarkılara özlem vardı. 90’lı yılların şarkıları öyle içten ve samimi ki günümüzde çıkan albümlerde o sıcaklık bulunmuyor. Bizim şarkılarımız bu yüzden kısa sürede bu kadar çok sevildi” diyerek açıklık getirdi.

Şarkılarıyla Nostalji Yaşattı

Aranjörlüğünü Ferdi Karameşe’nin yaptığı “Dilimin Ucunda Sen” ile müzik listelerinde yükselişini sürdüren Yılmaz, 2018’e de zirvede girmeye kararlı olduğunu belirtti.

Bu kışın hitlerinden biri olarak gösterilen “Dilimin Ucunda Sen”in klibi Şahin Yiğit yönetmenliğinde Kadıköy’deki bir kitap evinde çekildi

Hikâyesi ve görsel zenginliğiyle beğeni toplayan klip, aşk filmlerini aratmadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.