Koray Avcı’nın yeni teklisi “Yeter” müzikseverlerle buluştu

Yayınladığı şarkılar, Türkiye ve Avrupa’daki konserleri ile kariyerinde emin adımlarla yürüyen Koray Avcı, yeni teklilerini de sırası ile yayınlamaya başladı.

Sözleri Zeynep Talu’ya müziği Ahmet Kaya’ya ait olan “Yeter”, ilk olarak 1994 yılında Ahmet Kaya tarafından seslendirildi. Dönemin dünya sorunlarına ince bir mesaj taşıyan şarkı, yıllar sonra da güncelliğini koruyor. Şarkı tüm dünyanın yaşadığı sorunların, insanlık üzerinde yarattığı tahribata değinirken daha güzel günlere duyulan özlemi de içinde barındırıyor.

Koray Avcı yorumu ile yeniden tanıştığımız “Yeter”in düzenlemesinde Alper Atakan, mix ve masteringinde ise Tarık Ceran imzası yer alıyor. Dinamik bir şarkı olan “Yeter” pop-rock soundunun yanı sıra davul, klarnet, ud ve gitar enstrümanlarıyla da dikkat çekiyor.

Helikopter Pistinde Klip Çekti

İmre Haydaroğlu yönetmeliğinde, İstanbul’da bir helikopter pistinde çekilen klipte sanatçıya kendi orkestrası eşlik etti. Yıllardır güçlü sahne performansları ile dikkat çeken Koray Avcı, bu videoya da sahne performansını taşıdı. Video klip, şarkının ruhuna uygun olarak dünyadaki savaş, yangın, doğa tahribatı gibi bir çok konuyu da hatırlatan görsellerle kurgulandı.

Koray Avcı’nın yeni teklisi “Yeter” 18 Mart tarihi itibariyle DokuzSekiz Müzik yapımcılığında tüm dijital platformlarda yayında. Sanatçı yeni teklisini sahnede ilk kez, 20 Mart 2022 (bu pazar) günü gerçekleşecek olan Bostancı Gösteri Merkezi konserinde söyleyecek.

blank

”Koray Avcı – Yeter” Künye Bilgileri:
Söz: Zeynep Talu
Müzik: Ahmet Kaya
Düzenleme: Alper Atakan
Mix & Mastering: Tarık Ceran

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.