Köpek eğitmeni Erdem Ayaz, tüm dünyada bakışları üzerine çekti

Aralarında dünyaca ünlü beyzbol şampiyonu Cody Bellinger, manken ve modacı Chase Carter, işadamı Austin Weiss ve Türkiye’den Reynmen ve Mahmut Orhan gibi isimlerin yer aldığı yüzlerce ismin köpeğini eğiten Erdem Ayaz, tüm dünyada bakışları üzerine çekti.

İngiltere’de bulunan dünyaca ünlü ‘Chaperonak9’ içlerinde olmak üzere Danimarka’da yer alan ‘Sorenson Club’ ve ABD’nin ‘Jessica K9 Mainclub’ gibi isim yapmış önemli kulüp ve eğitim merkezlerinin sahibi olan Erdem Ayaz, tüm dünyada köpek eğitiminde aranılan isim oldu. İngiltere, ABD, Danimarka ve Türkiye gibi onlarca ülkede aktif şekilde eğitmenlik yapan Erdem Ayaz’ın şimdiki müşteriler Reynmen ve Mahmut Orhan oldu.

blank

33 yaşında tüm dünyada adını duyurmayı başaran Ayaz, “Dünyanın tanınmış sporcuları, eğitimcileri, siyasetçileri ve sanatçıları köpekleriyle ilgili merak ettikleri sorularını bana danışıyorlar ve ben de elimden geldiğince onlara yardımcı oluyorum. Aynı zamanda köpek sahiplendirdiğimiz birçok tanınmış kişiyle iletişimde kalarak köpekleri ile yaşadıkları süre boyunca aralarında köprü kurmalarını sağlıyorum. Hayvan sevgisi benim için vazgeçilmez bir tutku ” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.