“Konuşan Hayvanlar”dan muhteşem gala

Başrollerinde Ayça Erturan, Ferit Aktuğ, Emir Özyakışır, Hülya Duyar ve Ebru Akel Sancak’ın oynadığı “Konuşan Hayvanlar” filminin galası geçtiğimiz akşam Kanyon Cinemaximum’da gerçekleşti.

Yönetmenliğini Mustafa Kotan’ın yaptığı, yapımcılığını HANN ve Motion Content Group’un üstlendiği, insanlarla hayvanların dostluğuna dikkat çeken “Konuşan Hayvanlar” filminin galasına ilgi büyük oldu.

“Konuşan Hayvanlar” filminin galasına; Özge Gürel, Serkan Çayoğlu, Aslı Tandoğan oğlu Atlas, Nefise Karatay kızı Maya ve eşi Yusuf Day, Deniz Akkaya kızı Ayşe, Gülşah Saraçoğlu oğlu Aslan, Yeliz, Ayta Sözeri gibi ünlü isimler katıldılar. Filmin konuk oyuncusu olan Özge Özder galaya eşi Sinan Güleryüz ile birlikte katıldı.

blank
Orhan Eşkin-Barış Çelikkol-Hülya Duyar-Eray Demirkol-Ayça Erturan-Yönetmen Mustafa Kotan- Emir Özyakışır-Ebru Akel Sancak-Eren Sancak-Ferit Aktuğ-Aslı Samat

Galaya çocuklar akın etti

“Konuşan Hayvanlar” ın galasına çocuklar akın etti. Filmi izleyen çocuklar, gösterimin ardından filmin afişi önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Tam kadro

Galaya tam kadro katılan filmin oyuncuları; Ayça Erturan, Ferit Aktuğ, Emir Özyakışır, Hülya Duyar, Ebru Akel Sancak, Eray Demirkol, Aslı Samat, Barış Çelikkol, Orhan Eşkin, Eren Sancak ve yönetmen Mustafa Kotan film öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladılar.

Hayvan dostu bir film yaptıklarını söyleyen Mustafa Kotan; “Daha çok çocuk izleyebilsin diye film tüm Türkiye’de sadece 9 TL.’den vizyona girecek” dedi. Ayça Erturan; “Bu bir çocuk filmi ama ebeveynlerin de çocukları ile çok rahat izleyebilecekleri, kahkahaya boğulacakları bir film oldu” dedi. Oğlu ile ilk kez kamera karşısına geçen Ebru Akel Sancak ise; “Oğlum yönetmenden rolü kendi aldı. Gerçekten öyle oldu. Benimle sete gelmişti. Hayvanlarla oynarken, yönetmene sorular sorarken bir baktım rolü almış” dedi.

Farkındalık yaratabilmek için buradayız

Yedikule Hayvan Barınağı gala salonuna stand kurdu. Standın başında duran barınak gönüllüsü üç avukat; “Farkındalık yaratabilmek için buradayız. 3 Bin’i aşkın can adına teşekkür ederiz” dediler.

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu
Nefise Karatay kızı Maya eşi Yusuf Day
Deniz Akkaya ve kızı Ayşe
Aslı Tandoğan ve oğlu Atlas
Gülşah Saraçoğlu ve oğlu Aslan
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.